web-monitoring-ok
Pomweld

Dé specialist op het gebied van snij- en lastechniek


Dé specialist op het gebied van snij- en lastechniek

PomWeld
Voor de professionele lasser


Sinds 1983 levert PomWeld apparatuur, benodigdheden en diensten aan de professionele lasser. Met de online producten van AddNoise kunnen ze nog jaren vooruit. Wij zijn van A tot Z betrokken geweest bij het ontwikkelen van al hun online producten, van het design van de website tot en met de technische realisatie van de urenregistratie app. Het resultaat is een sterke combinatie van online diensten waarmee PomWeld zich herkenbaar online kan presenteren.

Diensten
Responsive webdesign
Website
Webwinkel
Nieuwsbrief
Urenregistratie app

Website

Volledig responsive

De website van PomWeld is volledig responsive zodat deze optimaal wordt getoond op desktop, tablet en mobiel. De site is voorzien van een strak en herkenbaar ontwerp en zoekmachinevriendelijk gebouwd.

Webshop

Online bestellen en betalen

Met een doordacht ontwerp hebben we de webshop van PomWeld opgetuigd. De producten zijn overzichtelijk gerangschikt en makkelijk vindbaar. Bezoekers kunnen online betalen met iDeal of creditcard. Vaste klanten kunnen inloggen en producten gemakkelijk op hun bestellijst plaatsen.

Nieuwsbrief

Slimme e-mail marketing

De nieuwsbrief van PomWeld wordt breed ingezet voor onder andere nieuwsflitsen, uitnodigingen voor themadagen en aanbiedingen. Met ons AddSite CMS was het verzenden en analyseren van nieuwsbrieven nog nooit zo gemakkelijk.

Online urenregistratie

Snel & gemakkelijk uren registreren

Met onze urenregistratie tool kunnen alle medewerkers eenvoudig hun gewerkte uren invoeren en aan een project koppelen. De prachtige mobiele interface zorgt ervoor dat ze dit altijd en overal direct kunt doen. Met heldere totaaloverzichten heeft men nog beter inzicht in de tijd die aan klussen wordt besteed.

AddSite CMS

Eén CMS voor alle online diensten

Met ons AddSite CMS heeft PomWeld alles onder één dak om hun online diensten te beheren.
Het CMS hebben we speciaal ingericht, zodat ze met speels gemak hun website, webshop, nieuwsbrieven en urenregistratie app kunnen beheren.

Deel Pomweld

Meer weten? Laten we afspreken.


(058) 26 66 026 of info@addnoise.nl

Laatste nieuws


Work in progress