web-monitoring-ok
Landingspagina Kingpolis fietsverzekering

Online premie berekenen en verzekering afsluiten


Online premie berekenen en verzekering afsluiten

Actiegerichte landingspagina
Om direct een verzekering af te sluiten


(058) 26 66 026

Op deze landingspagine kun je de premie berekenen en direct een verzekering voor je stadsfiets of e-bike afsluiten. Voor de best geteste fietsverzekering van Kingpolis hebben we een conversiegerichte landingspagina gemaakt die gekoppeld is aan hun eigen software en om de juiste doelgroep te bereiken hebben we een online campagne ingericht.

AddNoise - Internet & Design
Havingastate 5
8925 AZ Leeuwarden
info@addnoise.nl

KvK nr: 011 22 519
BTW nr: 8186.02.156.B01

One page website met optimale klantenreis

Een landingspagina wordt ook wel een one page website of single page website genoemd. Alles wat je moet weten over deze fietsverzekering wordt uitgelegd op 1 overzichtelijke pagina die erop gericht is om de bezoekers een premie te laten berekenen en een verzekering af te sluiten.

Koppeling met eigen software

Na het afsluiten van een verzekering wordt de ingevulde data direct doorgestuurd naar software die zorgt voor de verdere afhandeling. Een paar weken na afsluiten van de verzekering wordt er automatisch een mail verzonden naar de klant met het verzoek om een kort tevredenheidsonderzoek in te vullen.

Google Ads campagne en SEO optimalisatie

Om ervoor te zorgen dat de juiste doelgroep de landingspagina weet te vinden hebben we de website niet alleen oerdegelijk gebouwd voor een optimale indexatie door zoekmachines, maar hebben we ook verschillende online campagnes ingericht die ervoor hebben gezorgd dat fietsliefhebbers massaal de weg naar de best geteste verzekering hebben gevonden.

Ook een conversiegerichte landingspagina laten maken?

Heb je een mooi product, evenement of een boodschap die je kort en bondig wilt overbrengen? En wil je dit alles snel online zien? Dan kun je het beste kiezen voor een landingspagina! Bel ons of kom eens langs in Leeuwarden om te kijken of landingspage misschien iets voor jou is!

Maak een afspraak →

Meer weten? Laten we afspreken.


(058) 26 66 026 of info@addnoise.nl