web-monitoring-ok
Schrijf een weblog

En laat zien dat jij de expert bent


En laat zien dat jij de expert bent

Deel je kennis
en bouw een band op


In een weblog schrijf je zelf of met je collega's korte nieuwsberichten over je bedrijf, product of dienst. Bezoekers van je site kunnen op deze berichten reageren. Door te schrijven laat je zien dat je ergens verstand van hebt en gaan de bezoekers en zoekmachines jouw zien als dé expert!

Weblogs zijn persoonlijk en effectief

Interessant voor Google én je bezoekers

Weblogs worden vaak informeel en persoonlijk geschreven. Als je regelmatig schrijft zul je zien dat naast de zoekmachnies zoals Google ook je bezoekers terugkomen om te kijken of er nieuws is. Doe er je voordeel mee, want deze bezoekers gaan ook andere pagina's en producten op je site bekijken!

Volledig geïntegreerde weblog in je website

Wij integreren de weblog volledig in je website. Met ons AddSite CMS kun je snel en laagdrempelig een bericht schrijven en voorzien van tags, foto's, video's en documenten. Er wordt automatisch een archief gegenereerd waarmee lezers de blogs per jaar, maand, tag en auteur kunnen bekijken.

Zoekmachines zijn gek op weblogs

Google indexeert alle blogs die jij publiceert. Hoe meer en gerichter jij over je product of dienst schrijft, hoe hoger je site in de zoekresultaten zal komen. En elke bezoeker die via Google komt is ook een bezoeker op je site. Misschien bestelt hij je product wel!

  • Laagdrempelig
  • Effectief
  • Veel bezoekers

  • Goed voor zoekmachines
  • Hogere conversie
  • Handige SEO tool

Meer weten? Laten we afspreken.


(058) 26 66 026 of info@addnoise.nl