web-monitoring-ok
Digitale Magazines

Voor desktop, tablets én smartphones


Voor desktop, tablets én smartphones

Publiceer zelf je magazines


Presenteer ook je jaarverslag, personeelsmagazine of brochure online! Onze digitale magazines zijn niet zomaar een bladerbare PDF, maar een heuse interactieve ervaring! Schotel je bezoekers ook een geweldige digitale ervaring voor met video's, slideshows, polls en andere interactieve elementen.

Digitaliseren is de trend

Bespaar op torenhoge opmaak- en drukkosten. Het vullen en publiceren van een nieuwe uitgave doe je immers zelf met ons zeer gebruiksvriendelijke AddSite CMS. Zit er een foutje in de tekst of heb je een nieuwe foto die je wilt toevoegen? Log in, plaats je content en publiceer!

Altijd leesbaar, op elk apparaat

Doe een mailing de deur uit en informeer je relaties over een nieuwe editie of uitgave. Of ze het magazine openen op een tablet, telefoon of dekstop maakt niet uit. Onze magazines zijn geschikt voor elk apparaat!

Interactief en meetbaar

Inspireer je lezers met boeiende artikelen en laat ze direct inschrijven voor een workshop. Vraag om hun mening in een poll en zorg ervoor dat ze het artikel delen via social media. Met Google Analytics kun je alle interactie meten en analyseren. Probeer dat maar eens met een gedrukt magazine!

  • Bespaar op drukkosten
  • Bespaar op DTP kosten
  • Publiceer zelf

  • Voor tablet en mobiel
  • Meetbaar
  • Interactief

Meer weten? Laten we afspreken.


(058) 26 66 026 of info@addnoise.nl