web-monitoring-ok
Webapps

Speciaal voor telefoon of tablet


Speciaal voor telefoon of tablet

Een mobiele website
Met het echte 'app-gevoel'


Een webapp kun je vergelijken met een speciale mobiele versie van je website. Wij ontwerpen en bouwen de website speciaal voor bepaalde schermgroottes, bijvoorbeeld van een smartphone of een tablet. Qua look en feel zal deze 'mobiele' website je doen denken aan een echte app die je download in een App Store.

Kleine schermen

Er worden al jaren meer telefoons en tablets verkocht dan pc's. Omdat de schermafmetingen hiervan kleiner zijn, stemmen we het ontwerp en de content hierop af. Met dynamische pagina overgangen, subtiele animaties en een mooi icoon voor op je beginscherm lijkt je mobiele website ineens een echte app!

Specifieke content

Met ons AddSite CMS vul je de webapp met hetzelfde gemak als je reguliere website. Je kunt hem naar eigen wens inrichten en in tegenstelling tot een responsive website plaats je content speciaal voor je mobiele bezoekers. Omdat je webapp gewoon op internet komt te staan kunnen je bezoekers deze goed vinden met Google.

Benut je mobiel

Onze webapps maken optimaal gebruik van de functies die een telefoon of tablet te bieden heeft. Je kunt dan denken aan een simpele bel-button waarmee ze je direct kunnen bellen, maar je kunt ook de GPS locatie van de bezoeker gebruiken om producten of diensten in de buurt te tonen of de route naar jouw bedrijf te laten zien.

Betaalbaar en vindbaar

Een webapp onderscheidt zich van een native app door de lagere ontwikkelkosten en het feit dat iemand je app niet eerst hoeft op te zoeken in een App Store, te downloaden en te installeren. Een bezoeker benadert je webapp gewoon in zijn (mobiele) browser of zoekt de webapp via Google.

Bel ons eens of kom eens langs in Leeuwarden om samen te kijken welke oplossing het beste bij je past!

  • Betaalbaar
  • Speciaal voor telefoon of tablet
  • Vindbaar in Google

  • Te benaderen in browser
  • Gebruikt telefoonfuncties
  • Updates doe je zelf in CMS

Meer weten? Laten we afspreken.


(058) 26 66 026 of info@addnoise.nl