web-monitoring-ok
Native apps

Voor iPhone, iPad, Android en Windows Phone


Voor iPhone, iPad, Android en Windows Phone

Handige applicaties
direct op je toestel geïnstalleerd


Een native app is een applicatie speciaal ontwikkeld voor een mobiel platform zoals Android, iPhone, iPad en Windows Phone. Je kunt de app downloaden in een 'App Store' en installeren op je toestel. Wij maken apps voor zowel mobiel als tablet. Platformonafhankelijk en altijd gebruiksvriendelijk.

Waarom native?

Omdat een native app op je toestel wordt geïnstalleerd heb je direct toegang tot bepaalde functies zoals de camera of het adresboek en kun je de app ook 'push-berichten' laten versturen. Dit is hét grote voordeel ten opzichte van webapps en mobiele websites.

Website of app?

Moet je als bedrijf een responsive website, webapp of een app laten bouwen? Het antwoord is vrij eenvoudig, je begint altijd bij een goede responsive website zodat je bedrijf goed vindbaar is. Als extra dienst kun je je klanten een (web)app aanbieden, bijvoorbeeld als handige tool om processen te automatiseren of leuke gimmick om je merk te positioneren.

Multi-platform

In tegentelling tot een webapp of responsive website kun je een native app niet in je browser bekijken of direct benaderen via Google. Met het doel van je app in het achterhoofd denken wij daarom eerst goed na voor welke platformen we de app geschikt gaan maken. Alleen voor de populaire platformen iOS (iPhone en iPad) en Android? Of toch ook voor Windows Phone en BlackBerry gebruikers?

Je app-idee uit laten werken?

Weet je nog niet zeker of een mobiele website of een app het beste bij je past? Of twijfel je nog voor welke platformen je de app wil laten maken? Kom dan eens bij ons langs om de mogelijkheden te bespreken. Met een persoonlijke en nuchtere kijk op jouw app-idee komen we vast tot een oplossing!

  • Downloaden in App Store
  • Toegang tot camera, adresboek, etc.
  • Voor tablet en mobiel

  • Multi-platform
  • Ideaal voor automatisering
  • Aanvulling op website

Meer weten? Laten we afspreken.


(058) 26 66 026 of info@addnoise.nl