web-monitoring-ok
AddCampaign

E-mail marketing maar dan makkelijk


E-mail marketing maar dan makkelijk

Nieuwsbrieven verzenden en analyseren


(058) 26 66 026

Met onze krachtige AddCampaign module kun je heel gemakkelijk je gemaakte nieuwsbrief verzenden, je relaties beheren en rapportages bekijken. AddCampaign is geschikt voor grote en kleine bedrijven. Je kunt snel al je relaties een nieuwsbrief sturen, maar ook uitgebreide e-mail campagnes opzetten. Voor ieder wat wils.

AddNoise - Internet & Design
Havingastate 5
8925 AZ Leeuwarden
info@addnoise.nl

KvK nr: 011 22 519
BTW nr: 8186.02.156.B01

Gerichte e-mailcampagnes

E-mailcampagnes (in de volksmond nieuwsbrieven) bieden je de gelegenheid om gemakkelijk al je klanten op de hoogte te houden van nieuws, updates of aanbiedingen. Met AddCampaign kun je nieuwsbrieven per doelgroep opstellen en verzenden. Stuur je mailing met damesmode ook echt alleen naar vrouwen of beloon alleen je trouwe klanten met een unieke kortingscode. Jij bepaalt wat je naar wie verzend!

Volledig inzicht

Met AddCampaign heb je volledig inzicht in de prestaties van je mailings. Je ziet niet alleen hoeveel procent je nieuwsbrief geopend heeft, maar omdat wij ook het aantal kliks bijhouden zie je hoe je mailing écht heeft gepresteerd. Deze statistieken kun je per dag, maand of jaar bekijken en tonen per campagne of doelgroep. Daarnaast hebben een naadloze koppeling met het populaire Google Analytics gemaakt zodat je rapportages ook daar inzichtelijk zijn.

E-mailadressen verzamelen

Met AddCampaign verzamel je niet alleen e-mailadressen met een aanmeldformulier op je website. Vraag ook bezoekers die een bestelling in je webshop plaatsen, een online boeking doen of een contactformulier op je site invullen of zij op de hoogte gehouden willen worden van nieuws en aanbiedingen. Bepaal zelf welke gegevens je wilt verzamelen, zodat je nog gerichter nieuwsbrieven kunt sturen.

Relatiebeheer

In AddCampaign beheer je heel overzichtelijk al je relaties en heb je per relatie inzichtelijk op welke lijsten hij staat en welke mailings hij reeds heeft ontvangen. Heb je al een lijst met e-mailadressen? Geen probleem, je kunt ze in een paar eenvoudige stappen importeren en op de juiste lijst zetten.

Automatisch antwoorden

Automatisch antwoorden (ook wel bekend als autoresponder) neemt je werk uit handen en is een makkelijke manier om je klantcontacten warm te houden. Je kunt automatisch een nieuwsbrief sturen, bijvoorbeeld als iemand een bestelling heeft geplaatst of een online boeking heeft gedaan of stuur je relaties automatisch een mail met een felicitiatie op hun verjaardag.

Ontwerp op maat

Wij ontwerpen nieuwsbrieven compleet in de stijl van jouw bedrijf en bouwen ze optimaal voor weergave op tablets en telefoons. Wil je snel een mailing versturen dan kun je ook kiezen voor één van onze kant en klare sjablonen.

Wij helpen je op weg

AddCampaign is geschikt voor grote en kleine bedrijven en is zeer flexibel. Je kunt het inzetten voor wekelijkse e-mail marketing campagnes, maar ook om af en toe eens een nieuwsbrief naar je relaties te versturen. Wij bieden uitgebreide ondersteuning bij het opzetten en verzenden van je campagnes. Neem eens contact met ons op om de mogelijkheden te bespreken.

  • Statistieken per campagne
  • Statistieken per lijst/doelgroep
  • Verschillende aanmeldformulieren
  • Uitgebreid relatiebeheer
  • Autoresponders

  • Koppeling met Google Analytics
  • Nieuwsbrief personalisatie
  • Voor kleine en grote mailings
  • Verzenden in 4 stappen
  • Import- en exportfunctie

Meer weten? Laten we afspreken.


(058) 26 66 026 of info@addnoise.nl