web-monitoring-ok
Webshops en e-commerce

Online je producten verkopen


Online je producten verkopen

Jouw webshop is altijd open!


Een winkel die 24 uur per dag en 365 dagen per week open is. Dit creëert enorm veel kansen voor jouw bedrijf. Wij maken prachtige webshops waarin de bezoekers hun weg naar de kassa weten te vinden. Met de juiste e-commerce tools kun jij er maximaal rendement mee behalen.

Prachtige webshops die werken

Uitstraling vs conversie

Uiteraard wil je dat je webwinkel er net zo geweldig uitziet als de producten of diensten die je verkoopt, maar het uiteindelijke doel is toch echt dat je je omzet verhoogt. Bij AddNoise maken we een doordacht ontwerp voor je webshop.

Je webshop inrichten en beheren

Het was nog nooit zó makkelijk

Met hetzelfde gemak waarmee je ook je website vult kun je producten aanmaken en etaleren in je shop. Met ons AddSite CMS maak je een product aan, stel je de maten en kleuren in en plaats je hem in je webwinkel. In dezelfde omgeving kun je orders en klanten beheren, verzendkosten instellen en transacties bekijken.

Online betalen

Klikken en afrekenen

Wij zorgen ervoor dat je bezoekers de juiste producten vinden. Met razendsnelle filters kunnen bezoekers producten selecteren op maat en kleur en sorteren op prijs of datum. Met een druk op de knop plaatsen ze producten in hun winkelwagen en kunnen ze online betalen met iDeal of creditcard.

Kortingscodes, coupons en promoties

Win nieuwe klanten en beloon je trouwe klanten

Activeer je klanten met een kortingscode. Stel een bedrag, percentage of gratis verzendkosten in en koppel een start- en einddatum. Of doe eenvoudig producten of hele productgroepen voor een bepaalde periode in de aanbieding.

Marketing strategie

Een succesvolle webshop houdt meer in dan alleen het inrichten van de etalage. Wij bieden je de juiste e-commerce tools om ook van jouw shop een succes te maken. Verzamel emailadressen en stuur mailings naar je doelgroep of beloon je trouwe klanten met een kortingscode of coupon. We helpen je ook graag bij je zoekmachine optimalisatie voor optimale vindbaarheid!

  • Betalen met iDeal
  • Betalen met Creditcard
  • Heldere bestelprocedure

  • Uitgebreide marketing tools
  • Order- en klantenbeheer
  • Beveiligde verbinding

Meer weten? Laten we afspreken.


(058) 26 66 026 of info@addnoise.nl