web-monitoring-ok
Onze cases

Het creëren van digitale oplossingen


Het creëren van digitale oplossingen

Alliade

Persoonlijke, betrouwbare en deskundige ondersteuning en behandeling. Voor zorggroep Alliade hebben we een nieuwe website ontwikkeld. Hierdoor is Alliade en al haar onderdelen nu door zeer gebruiksvriendelijke websites goed vertegenwoordigd op het internet.

Bekijk de case →

Pottle

Pottle inspireert de samenleving om de huidige manier van consumeren te veranderen, zodat we samen de wereld een stukje mooier kunnen maken. Samen met de huidige Friese winnaar van de Duurzame 30 hebben we een nieuwe website gerealiseerd die gebruik maakt van het AddSite CMS.

Bekijk de case →

Nieuwe website Recron.nl

Recron.nl is een website gemaakt om consumenten op ideeën te brengen en inspireert om eens verder te kijken dan dat ene park waar ze elk jaar naartoe gaan. Zoek je een leuke activiteit voor je familie of vriendengroep dan zie je direct bij welke accommodaties je in de buurt zou kunnen overnachten. 

Bekijk de case →

De Koornwaard

De Koornwaard is een bedrijf dat zich bezighoudt met het verhuren van opslagruimte, bootstalling, selfstorage units en bedrijfsruimte. Samen zijn wij aan de slag gegaan met het automatiseren van de bedrijfsprocessen binnen De Koornwaard.

Bekijk de case →

Nieuwe website en huisstijl Camminghaburen.

In opdracht van het wijkpanel Camminghaburen zijn wij aan de slag gegaan om de huisstijl en website in een nieuw modern jasje te stoppen.

Benieuwd naar wat wij precies hebben gemaakt? 

Bekijk de case →

Dijkstra Groep

In opdracht van Dijkstra Groep hebben we verschillende websites en nieuwsbrieven ontworpen en gebouwd. Lees hier meer over deze case.

Bekijk de case →

Taxatiemodule Mijn Agriteam

In samenwerking met makelaars-en taxateursbedrijf Agriteam hebben wij een handige en uitgebreide applicatie ontwikkeld waarmee taxateurs nog sneller en makkelijker taxaties van woningen kunnen uitvoeren.

De woningen zijn gekoppeld met Funda, zodat het aanbod ook daar automatisch zichtbaar op wordt.

Bekijk de case →

HISWA

Voor de watersport organisatie HISWA, zijn wij aan de slag geweest met een online platform dat beschikt over een verhuur-en verkoop module, nationale vacatures op het gebied van watersport en nog veel meer. Benieuwd naar wat wij precies hebben ontwikkeld? Lees hier dan verder.

Bekijk de case →

Website, SEO en online boeken Yachtcharter De Schiffart

In opdracht van bootverhuur bedrijf Schiffart Yachtcharter is de website in een compleet nieuw jasje gestopt. Het doel: de beleving die bezoekers ervaren op de nieuwe website ten opzichte van de oude website bevorderen en hoog te scoren in de zoekmachines. (Google)

Bekijk de case →

Digitale magazines Alliade

In opdracht van Alliade hebben we verschillende digitale magazines gerealiseerd. De magazines zijn goed te lezen op alle toestellen: desktops, tablets en mobiel. Alliade kan met ons AddSite CMS zelf gemakkelijk de magazines vullen met content en nieuwe edities publiceren.

Bekijk de case →

Assesmentsysteem MSTC

In het Maritiem Simulator Training Centrum op Terschelling worden regelmatig assesments afgnomen. De kennis van studenten over de hele wereld wordt getoetst door docenten die hiervoor gebruik maken van een uitgebreid assesmentsysteem dat wij hebben ontwikkeld. Studenten krijgen notificaties van hun resultaten en kunnen hun beoordelingen en certificaten in een persoonlijke webapp bekijken.

Bekijk de case →

Conversiegerichte landingspagina Fietspolis.eu

Voor de best geteste fietsverzekering van Kingpolis hebben we een conversiegerichte landingspagina gemaakt die gekoppeld is aan hun eigen software en om de juiste doelgroep te bereiken hebben we een online campagne ingericht.

Bekijk de case →

Online marktplaats Fosfaatrechtenaanbod.nl

Wij hebben een website en platform gemaakt waar kopers en verkopers gemakkelijk op alle toestellen kunnen handelen in fosfaatrechten. Omdat een platform niks is zonder actieve gebruikers hebben we een Google Ads campagne met diverse advertenties ingericht.

Bekijk de case →

Verlengingsmodule Kingpolis

Voor de fietsverzekeraar Kingpolis hebben wij een verlengingsmodule ontwikkeld. Hiermee kan Kingpolis gericht persoonlijke aanbiedingen per e-mail versturen naar hun klanten.

Bekijk de case →

Online Decaan NHL Hogeschool

In samenwerking met de NHL hebben we de Online Decaan gemaakt. Een online kennisbank met realtime zoekfunctie voor studenten en nuttige feedback en statistieken voor de decanen.

Bekijk de case →

Persoonlijke en duurzame webapp MIWB

Met deze webapp kunnen de studenten van het MIWB op Terschelling tot 20% voedselverspilling voorkomen! Dat is niet alleen heel erg duurzaam, maar door de kosten die de keuken daar mee kan besparen verdient deze app zichzelf terug.

Bekijk de case →

Verno materieelverhuur

Professioneel materieelverhuur verdient een professionele online presentatie. De website en nieuwsbrief vormen een sterk geheel in combinatie met de maatwerk koppeling die we voor de webshop van Verno hebben gemaakt.

Bekijk de case →

Digitale magazines NHL Hogeschool

De digitale magazines van de NHL Hogeschool springen eruit door hun herkenbare huisstijl, subtiele animaties en hoge mate van interactiviteit. Het is een geweldige digitale ervaring die de bezoeker écht uitnodigt om te lezen.

Bekijk de case →

Univé online lifestyle magazine

Voor Univé hebben we een digitaal magazine gerealiseerd. Het magazine is geoptimaliseerd voor tablets, maar ook perfect te lezen op desktops, laptops en moderne mobiele telefoons.

Bekijk de case →

HISWA Vakantievaren portal

Vakantievaren is de officiële HISWA portal voor bootverhuur. Op de website vind je alle aangesloten bootverhuurders en hun vloot. Met de webapp kun je snel boten in de buurt zoeken en boeken op je mobiele telefoon.

Bekijk de case →

Holland Sail

Holland Sail is een boekingskantoor voor traditionele schepen met een modern comfort. Wij hebben voor hen een compleet online pakket gemaakt met websites, nieuwsbrieven, reviews en een op maat gemaakt boekingssyteem.

Bekijk de case →

Fastfender

Van begin af aan zijn we nauw betrokken geweest bij het maken van de huisstijl, website, webshop en het bijbehorende promotiemateriaal van Fastfender. Zo kan Fastender zich zowel online als offline optimaal presenteren op de internationale markt.

Bekijk de case →

Deel Cases

Meer weten? Laten we afspreken.


(058) 26 66 026 of info@addnoise.nl