Onze cases

het creëren van digitale oplossingen


het creëren van digitale oplossingen

Digitale magazines Alliade

In opdracht van Alliade hebben we verschillende digitale magazines gerealiseerd. De magazines zijn goed te lezen op alle toestellen: desktops, tablets en mobiel. Alliade kan met ons AddSite CMS zelf gemakkelijk de magazines vullen met content en nieuwe edities publiceren.

Bekijk de case →

Assesmentsysteem MSTC

In het Maritiem Simulator Training Centrum op Terschelling worden regelmatig assesments afgnomen. De kennis van studenten over de hele wereld wordt getoetst door docenten die hiervoor gebruik maken van een uitgebreid assesmentsysteem dat wij hebben ontwikkeld. Studenten krijgen notificaties van hun resultaten en kunnen hun beoordelingen en certificaten in een persoonlijke webapp bekijken.

Bekijk de case →

Conversiegerichte landingspagina Fietspolis.eu

Voor de best geteste fietsverzekering van Kingpolis hebben we een conversiegerichte landingspagina gemaakt die gekoppeld is aan hun eigen software en om de juiste doelgroep te bereiken hebben we een online campagne ingericht.

Bekijk de case →

Online marktplaats Fosfaatrechtenaanbod.nl

Wij hebben een website en platform gemaakt waar kopers en verkopers gemakkelijk op alle toestellen kunnen handelen in fosfaatrechten. Omdat een platform niks is zonder actieve gebruikers hebben we een Google Ads campagne met diverse advertenties ingericht.

Bekijk de case →

Verlengingsmodule Kingpolis

Voor de fietsverzekeraar Kingpolis hebben wij een verlengingsmodule ontwikkeld. Hiermee kan Kingpolis gericht persoonlijke aanbiedingen per e-mail versturen naar hun klanten.

Bekijk de case →

Online Decaan NHL Hogeschool

In samenwerking met de NHL hebben we de Online Decaan gemaakt. Een online kennisbank met realtime zoekfunctie voor studenten en nuttige feedback en statistieken voor de decanen.

Bekijk de case →

Persoonlijke en duurzame webapp MIWB

Met deze webapp kunnen de studenten van het MIWB op Terschelling tot 20% voedselverspilling voorkomen! Dat is niet alleen heel erg duurzaam, maar door de kosten die de keuken daar mee kan besparen verdient deze app zichzelf terug.

Bekijk de case →

Verno materieelverhuur

Professioneel materieelverhuur verdient een professionele online presentatie. De website en nieuwsbrief vormen een sterk geheel in combinatie met de maatwerk koppeling die we voor de webshop van Verno hebben gemaakt.

Bekijk de case →

Pomweld snij- en lastechniek

Wij zijn van A tot Z betrokken geweest bij het ontwikkelen van al hun online producten. Van het design van de website tot en met de technische realisatie van de urenregistratie app.

Bekijk de case →

Kroon Vleeswaren

Wij hebben voor Kroon Vleeswaren een responsive website ontworpen en gerealiseerd. De labels die aan een Kroon Leverworst zitten kun je via de website gebruiken om goedkoop luisterboeken, wedstrijdshirts en andere artikelen te bestellen.

Bekijk de case →

Univé online lifestyle magazine

Voor Univé hebben we een digitaal magazine gerealiseerd. Het magazine is geoptimaliseerd voor tablets, maar ook perfect te lezen op desktops, laptops en moderne mobiele telefoons.

Bekijk de case →

Digitale magazines NHL Hogeschool

De digitale magazines van de NHL Hogeschool springen eruit door hun herkenbare huisstijl, subtiele animaties en hoge mate van interactiviteit. Het is een geweldige digitale ervaring die de bezoeker écht uitnodigt om te lezen.

Bekijk de case →

MrMovie app

De MrMovie app toont je de meest actuele filmladders van alle Nederlandse bioscopen. Door slim gebruik van GPS kun je direct zien welke films er bij jou in de buurt draaien.

Bekijk de case →

HISWA Vakantievaren portal

Vakantievaren is de officiële HISWA portal voor bootverhuur. Op de website vind je alle aangesloten bootverhuurders en hun vloot. Met de webapp kun je snel boten in de buurt zoeken en boeken op je mobiele telefoon.

Bekijk de case →

Holland Sail

Holland Sail is een boekingskantoor voor traditionele schepen met een modern comfort. Wij hebben voor hen een compleet online pakket gemaakt met websites, nieuwsbrieven, reviews en een op maat gemaakt boekingssyteem.

Bekijk de case →

Fastfender

Van begin af aan zijn we nauw betrokken geweest bij het maken van de huisstijl, website, webshop en het bijbehorende promotiemateriaal van Fastfender. Zo kan Fastender zich zowel online als offline optimaal presenteren op de internationale markt.

Bekijk de case →

Deel Cases

Meer weten? Laten we afspreken.


(058) 26 66 026 of info@addnoise.nl

Laatste nieuws


Work in progress