web-monitoring-ok
Recron.nl

Het platform voor je vakanties.


Het platform voor je vakanties.

Vind de leukste vakanties in no-time
Recreatie platform: Recron.nl


HISWA-RECRON ondersteunt, verbindt en promoot haar leden. Als ondernemersorganisatie behartigen ze de (collectieve) belangen van de aangesloten bedrijven in de watersport en recreatie. Op regionaal, landelijk en internationaal niveau. Recron.nl is ontstaan met het doel de belangrijkste aanbieder te worden van campings, vakantiehuizen, vakantieparken en uitjes in Nederland. 

Diensten
Volledig responsive
Voor alle devices
Nieuwsbrieven
Websites
Platform

In één oogopslag zien wat de leukste activiteiten in de buurt zijn.

Recron.nl is een website gemaakt om consumenten op ideeën te brengen en inspireert om eens verder te kijken dan dat ene park waar ze elk jaar naartoe gaan. Zoek je een leuke activiteit voor je familie of vriendengroep dan zie je direct bij welke accommodaties je in de buurt zou kunnen overnachten. Klik hier om de website te bezoeken.

Op zoek naar een partner voor online diensten?

Neem dan contact met ons op →

Zoekwoordenonderzoek voor optimale resultalten in zoekmachines

Voorgaand aan het maken van de nieuwe website hebben we een zeer uitgebreid zoekwoorden onderzoek gedaan om te kijken waar kansen liggen voor de nieuwe Recron website. Dit onderzoek helpt ons om te bepalen welke onderwerpen een plek op de site moeten krijgen, hoe de sitestructuur eruit kan komen te zien en welke concurrerende sites er op die zoektermen zijn.

Ook op zoek naar een partner voor online diensten?

Bel ons of kom eens langs in Leeuwarden om te kijken wat wij voor je kunnen betekenen!

Maak een afspraak →

Meer weten? Laten we afspreken.


(058) 26 66 026 of info@addnoise.nl