web-monitoring-ok
Koornwaard

Digitale automatisering


Digitale automatisering

De Koornwaard.
Bedrijfsprocessen automatiseren.


De Koornwaard is een bedrijf dat zich bezighoudt met het verhuren van opslagruimte, bootstalling, selfstorage units en bedrijfsruimte. Samen zijn wij aan de slag gegaan met het automatiseren van de bedrijfsprocessen binnen De Koornwaard. Als eerste zijn we gestart met bouwen aan een basissysteem waarin de aanvragen voor de botenstalling in verwerkt kan worden. Deze basis, bestaande uit een nieuwe website met aanvraagformulieren en een back-end systeem waarin de aanvragen verwerkt kunnen worden.

 

Diensten
Volledig responsive
Voor alle devices
Nieuwsbrieven
Websites
Platform

De nieuwe website.

Om het optimale uit het automatiseringsysteem te halen was het eerst zinvol om te gaan werken met een nieuwe (conversiegerichte)website. De nieuwe website is volledig in hun eigen huisstijl en responsive zodat deze optimaal wordt getoond op desktop, tablet en mobiel. De website is zoekmachinevriendelijk gebouwd met een strak en herkenbaar ontwerp. Bekijk de website hier.

Ook een mooie website voor je bedrijf laten maken?

Neem dan contact met ons op →
Website

Responsive en conversiegericht

De website van Koornwaard is vormgegeven met het oog op sfeer en conversie en is zo gebouwd dat deze optimaal wordt weergegeven op desktop, tablet en telefoons. Van alle verhuurmogelijkheden kunnen bezoekers snel een offerte aanvragen, die direct bij Koornwaard in het systeem binnenkomen.

AddSite CMS

Eén CMS voor alle online diensten

Met ons AddSite CMS heeft de Koornwaard alles onder één dak om hun online diensten te beheren. Het CMS hebben we speciaal ingericht, zodat ze gemakkelijk hun website, aanvragen, nieuwsbrieven en andere zaken kunnen beheren.

Ook op zoek naar een partner voor online diensten?

Bel ons of kom eens langs in Leeuwarden om te kijken wat wij voor je kunnen betekenen!

Maak een afspraak →

Meer weten? Laten we afspreken.


(058) 26 66 026 of info@addnoise.nl