web-monitoring-ok
Zoekmachine optimalisatie (SEO)

Verbeter de positie van je website in Google


Verbeter de positie van je website in Google

Zoekmachine optimalisatie is geen eenmalige actie


Periodiek je website onderhouden en een goede positie in Google gaan hand in hand. Voor een goede indexatie ziet Google graag dat je vaak inhoud op je website plaatst, liefst in combinatie met activiteit op social media zoals Facebook en Twitter.

Hulp nodig met zoekmachine optimalisatie? Wij helpen je graag!

Dit kan door je website eenmalig goed te analyseren en (aangeleverde) content te plaatsen.  Om ervoor te zorgen dat je website goed vindbaar blijft kun je deze werkzaamheden ook in abonnementsvorm aan ons uitbesteden. Wij plaatsen dan elke maand relevante inhoud op je website en je social media kanalen.

Met de volgende 3 stappen helpen wij je op weg naar een optimaal indexeerbare website!

1. Technische optimalisatie

We testen je site op snelheid en gebruiksvriendelijkheid, want dat vindt Google belangrijk. Verbeteringen passen we direct toe zodat je website meteen beter geïndexeerd kan worden. In de tools van Google kijken we of ze zelf nog punten aandragen die we ook direct oppakken. Na deze fase kun je ook zelf je site optimaliseren met ons AddSite CMS en als je wilt, leggen we in een workshop helder uit hoe je dit kunt doen.

2. Website inhoudelijk laten optimaliseren

We starten met een doeltreffende SEO analyse van je website. Daarna gaan we direct aan de slag met de belangrijkste pagina's op je site. Deze voorzien we van de juiste zoekwoorden, titels en omschrijvingen. We maken je teksten mooi op volgens een opmaakprofiel, plaatsen links en opsommingen en optimaliseren je afbeeldingen. Geen trucjes, maar gedegen lange termijn oplossingen!

3. Je website onderhoud en SEO aan ons uitbesteden

Een website die continue in ontwikkeling is zal eerder zijn positie behouden en verbeteren in Google. Besteed je het aan ons uit? Dan gaan we elke maand een aantal uren met je website aan de slag! Mail ons al je updates en wij plaatsen pagina's, nieuwsitems, blogs en onderhouden zelfs je social media kanalen. Als er updates van Google zijn spelen we hier op in en per kwartaal krijg je van ons een rapportage met de behaalde resultaten!

Afspraak maken?

Wij zijn geen SEO cowboys en gebruiken ook geen trucjes. We gaan voor degelijke zoekmachine optimalisatie waar je nog lang baat bij hebt! Heb je hier oren naar? Maak dan een afspraak. Ook als je hulp nodig hebt bij het opstellen van gerichte online advertenties (SEA) gaan we graag voor jou aan de slag!

Maak een afspraak →

Meer weten? Laten we afspreken.


(058) 26 66 026 of info@addnoise.nl