web-monitoring-ok
Responsive webdesign

One size fits all


One size fits all

Eén website voor desktop, tablet en telefoon


Meer dan de helft van de bezoekers zal je website of webshop op een mobiel apparaat bezoeken en meer dan 65% zal een nieuwsbrief openen op een mobiel apparaat. Daarom maken we al onze websites, webshops en nieuwsbrieven responsive voor een optimale weergave op desktop, tablet en telefoon.

One size fits all

Responsive webdesign betekent dat de pagina-layout zich aanpast aan de afmetingen van het scherm waarmee de pagina bekeken wordt. Of je bezoeker een mobiel, tablet, laptop of 27 inch scherm gebruikt, je website zal er altijd optimaal uitzien.

Eén website, één CMS

Een groot voordeel van responsive is dat je maar 1 keer een website, webshop of nieuwsbrief hoeft te vullen en dat deze direct goed getoond wordt op alle apparaten. Je hoeft dus geen afzonderlijke mobiele website te onderhouden of een aparte mailing voor mobiele telefoons op te stellen. Dat scheelt niet alleen tijd, maar ook een hoop geld.

Leuk voor je bezoekers en voor Google

Naast het gemak voor de webmaster levert een responsive product een perfecte gebruikservaring op voor alle geïnteresseerde bezoekers. Dat is wel zo klantvriendelijk. Daarnaast zijn zoekmachines dol op responsive websites. Ze waarderen responsive sites beter en zorgen ervoor dat een website die goed getoond wordt op een smartphone ook hoger in de zoekresultaten op een telefoon komt te staan.

Klaar voor de toekomst

Bespaar ook tijd en geld op het onderhouden van verschillende websites. Zorg ervoor dat je website perfect getoond wordt op alle verschillende tablets en telefoons, want het gebruik hiervan zal de komende jaren alleen maar blijven stijgen. Met een responsive website ben je klaar voor de toekomst!

  • Goed voor vindbaarheid
  • Eén website, één CMS
  • Geschikt voor tablets en telefoons

  • Gebruiksvriendelijk
  • Kostenbesparend

Meer weten? Laten we afspreken.


(058) 26 66 026 of info@addnoise.nl