web-monitoring-ok
E-mail nieuwsbrieven

Waarmee je al je relaties en klanten bereikt


Waarmee je al je relaties en klanten bereikt

Professionele nieuwsbrieven
compleet in je huisstijl


Wil je je klanten informeren over een nieuwe dienst of product? Of heb je een mooie aanbieding voor een grote groep relaties? Met een digitale nieuwsbrief breng je je bedrijf en je website onder de aandacht. Wij ontwerpen nieuwsbrieven compleet in de stijl van jouw bedrijf en bouwen ze optimaal voor weergave op tablets en telefoons.

Mobiele lezers

Alle nieuwsbrieven maken we tegenwoordig responsive voor een optimale weergave op desktop, tablet en smartphone. Meer dan 65% van alle ontvangers zal een nieuwsbrief het eerst openen op een mobiel apparaat. Jij wilt toch ook dat zij op je website terechtkomen?

Nieuwsbrief verzenden en analyseren

Ben je klaar met het opstellen van je nieuwsbrief? Dan kun je hem gaan verzenden met onze krachtige AddCampaign module. Hiermee kun je ook je relaties beheren, rapportages bekijken en campagnes opstellen.

Verschillende e-mailprogramma's

Elke nieuwsbrief die we maken testen we uitvoerig in de meestgebruikte e-mailprogramma's. Jij kunt de nieuwsbrief lekker vullen met ons handige AddSite CMS en hoeft je geen zorgen te maken of de ontvangers je nieuwsbrief wel goed kunnen lezen.

Benut je klantenbestand

Onze nieuwsbrieven zijn altijd aantrekkelijk vormgegeven. Met groot gemak stel jij een mailing op en bereik je snel en relatief goedkoop een grote groep relaties. Benut je klantenbestand optimaal en bouw een band met ze op. Of je klanten echt zitten te wachten op jouw nieuwsbrieven? Je zult er versteld van staan! Wij helpen je in ieder geval graag op weg.

  • Aantrekkelijk design
  • Geschikt voor mobiel
  • Getest in veelgebruikte e-mailpgrogramma's

  • Goedkoop klanten bereiken
  • Gemakkelijk verzenden en analyseren
  • Geschikt voor e-mail campagnes

Meer weten? Laten we afspreken.


(058) 26 66 026 of info@addnoise.nl