web-monitoring-ok
Zoekmachine adverteren (SEA)

Online marketing


Online marketing

Adverteren in zoekmachines en op Facebook


Vind je zoekmachine optimalisatie te lang duren en wil je op korte termijn gerichte bezoekers naar je website of webshop trekken? Kies dan voor het adverteren in zoekmachines en op Facebook of Instagram!

Wat is zoekmachine adverteren?

'Zoekmachine adverteren' is de Nederlandse vertaling van 'Search Engine Advertising'. De meeste mensen denken direct aan adverteren op Google, maar je kunt natuurlijk ook adverteren op andere zoekmachines zoals Bing.  Het komt erop neer dat je advertentieruimte koopt door in een veiling te bieden op zoektermen. Wordt er op je advertentie geklikt? Dan dien je een bepaald bedrag af te rekenen bij de betreffende zoekmachine.

Adverteren op Google en andere zoekmachines

Met Google Ads kan iedereen adverteren op Google. Wij kunnen helpen met het opzetten en bepalen van een strategie van een gerichte online marketing campagne. Vooraf maken we duidelijke afspraken over de maximale kosten die jij per maand wilt betalen aan advertenties en wat je maximaal wilt betalen voor een klik naar je website. Wil je een remarketing campagne inrichten? Of met behulp van een shopping feed je producten in de etalage zetten? Geen probleem! Wij hebben ruim ervaring met het bepalen van de juiste zoektermen, het schrijven van gerichte advertenties en het inrichten van online campagnes op zowel regionaal als internationaal niveau!

Adverteren op Facebook en Instagram

Het kan interessant zijn om eens te kijken of er buiten zoekmachines mogelijkheden zijn om te adverteren. Het meest voor de hand liggende is adverteren op Facebook en Instagram: prima marketingmiddelen om nieuwe klanten te bereiken en je doelgroep te voorzien van informatie. Als je Facebook en Instagram goed inzet kan het je best veel opleveren zonder dat het je veel geld kost. Er zijn bij Facebook en Instagram verschillende typen advertenties mogelijk. Wij kunnen helpen met het opzetten van effectieve campagnes en je op weg helpen om de mogelijkheden zo optimaal mogelijk te benutten. Daarnaast kunnen we de campagnes koppelen aan je statistieken zodat je precies kunt inzien wat je uitgeeft en wat het oplevert.

Online marketing

Heb je net een nieuwe webshop of website en wil je direct de juiste bezoekers trekken? Kies dan voor het adverteren in zoekmachines of op Facebook en Instagram. Wij kunnen je helpen met het bepalen van een juiste strategie en als je wilt richten wij je complete online campagnes in. Vergeet niet om ook tijd en energie in zoekmachine optimalisatie (SEO) te steken, zodat je ook op lange termijn in de organische zoekresultaten (gratis kliks!) goed wordt gevonden.

Neem contact op →

  • Adverteren op Facebook
  • Adverteren in Google
  • Display advertenties
  • Shopping advertenties

  • Shopping feeds
  • Adverteren op Instragram
  • Affiliate marketing

Meer weten? Laten we afspreken.


(058) 26 66 026 of info@addnoise.nl