web-monitoring-ok
SSL-certificaten

Versleutel het verkeer van en naar je site


Versleutel het verkeer van en naar je site

SSL-certificaat, veilig voor je bezoekers en goed voor SEO!


Surfen op het internet hoort een privé aangelegenheid te zijn tussen gebruiker en website. Zeker wanneer er formulieren of betalingsmogelijkheden in de website zijn geïntegreerd. Zonder SSL-certificaat is de informatie die jij verstuurt niet versleuteld en online gaat deze data van computer naar computer tot het zijn einddoel bereikt. Op al deze tussenstations kan de data die jij verzonden hebt ingezien worden.

Een beveiligde verbinding is goed voor zoekmachines

Populaire zoekmachines nemen het gebruik van SSL mee in de waardering van websites. Google zal zelfs alle websites die wachtwoorden en/of creditcard gegevens versturen zonder deze te versleutelen met een SSL certificaat, als onveilig bestempelen. In de URL-balk zal in dat geval aangeven worden dat de gebruiker zich op een onveilige pagina bevindt.

Een beveiligde verbinding is goed voor je bezoekers

Niet alleen Google, maar ook steeds meer bezoekers kijken bij het invullen van een formulier of het afrekenen van een bestelling of de verbinding wel beveiligd is. Een SSL verbinding geeft de klant een veilig en vertrouwd gevoel.

Wat kan ik doen om mijn site te beveiligen?

Om je site te beveiligen heb je een versleutelde SSL verbinding nodig, deze zorgt ervoor dat onderschepte informatie niet meer valt uit te lezen. Voor deze verbinding heb je een SSL-certificaat nodig. Meestal volstaat een SSL-certificaat met domeinvalidatie. Wil je een stap verder gaan? Dan is een SSL-certificaat op organisatie niveau misschien iets voor jou. We bieden hierin betaalbare oplossingen en adviseren je graag!

Meer weten ?

Heb je nog vragen en wil je meer weten? Dan kan je ons altijd bellen of mailen. Mailen kan naar info@addnoise.nl en bellen op 058-2666026.

Maak een afspraak →

Meer weten? Laten we afspreken.


(058) 26 66 026 of info@addnoise.nl