web-monitoring-ok
ZZP'ers en MKB'ers

Betaalbare websites, webshops en nieuwsbrieven


Betaalbare websites, webshops en nieuwsbrieven

Low budget, maar toch professioneel online


Heb je een beperkt budget, maar wil je je bedrijf toch op een professionele wijze op het internet presenteren? Kies dan voor één van onze oplossingen voor ZZP'ers en MKB'ers. Betaalbare oplossingen en toch professioneel online!

Vaste indeling, unieke inhoud

Om kosten te besparen kun je gebruik maken van één van onze kant en klare sjablonen voor een website, webshop of nieuwsbrief. Wij maken het sjabloon op in jouw huisstijl. De indeling staat vast, de inhoud bepaal je zelf!

Online offertes maken

Als klap op de vuurpijl mag je gebruik maken van onze software waarmee je heel gemakkelijk offertes kunt opmaken en verzenden naar je klanten! Wij zorgen ervoor dat de offertes compleet in je huisstijl zijn opgemaakt.

Zelf aan de slag

Met ons AddSite CMS maak je naar hartelust pagina's aan en plaats je teksten, foto's, video's, bestanden en nieuwsitems. Je bezoekers kunnen direct reageren met het contactformulier. De website, webshop of nieuwsbrief is volledig responsive. Dit betekent dat alles er goed uit ziet op alle computers, tablets en mobiele telefoons!

Een compleet pakket

Je kunt zelf je pakket samenstellen. Kies voor een website, webshop, nieuwsbrief of combineer deze onderdelen. Wij zorgen voor een domeinnaam, hosting en email. Verder krijg je uitgebreide begeleiding bij het vullen van je site. Als je het te druk hebt mag je dit natuurlijk ook aan ons uitbesteden. Kies nu een ontwerp en wij bouwen je website!

Je eigen website voor slechts €495,- €395,-

Bij AddNoise maken we graag maatwerk, maar we begrijpen ook dat dit voor startende ondernemingen en ZZP'ers niet altijd haalbaar is. Wil je snel, betaalbaar en zonder zorgen online? Je hoeft alleen een ontwerp te kiezen en wij zetten je website klaar. Kun jij lekker bezig met de dingen waar jij goed in bent!

Start vandaag nog! →

  • Professioneel ontwerp
  • Supersnel online
  • Geschikt voor mobiel

  • Hosting en domein
  • Help & support
  • Slechts €495,- €395,-

Meer weten? Laten we afspreken.


(058) 26 66 026 of info@addnoise.nl