web-monitoring-ok
Een compleet boekingssyteem

Naadloos in je website geïntegreerd


Naadloos in je website geïntegreerd

Online boeken en reserveren
maak van je bezoekers je gasten


(058) 26 66 026

Wil je dat je bezoekers online een vakantiewoning, boot of iets anders kunnen huren? Kies dan voor onze verhuurmodule! Deze is schaalbaar en daarmee geschikt voor zowel kleine als grotere verhuurbedrijven. Wij zorgen ervoor dat het online boeken volledig in je website wordt geïntegreerd.

AddNoise - Internet & Design
Havingastate 5
8925 AZ Leeuwarden
info@addnoise.nl

KvK nr: 011 22 519
BTW nr: 8186.02.156.B01

Een eenvoudig en vertrouwd online boekingsproces

Online boeken was nog nooit zo gemakkelijk. Met hetzelfde gemak waarmee je de website vult plaats je ook verhuurobjecten op je site. Je klanten kunnen meerdere objecten, voor verschillende periodes in één keer boeken en desgewenst direct online betalen met bijvoorbeeld iDeal, PayPal of creditcard.

Online software voor verhuurders

Onze verhuurmodule is een uitbreiding op het AddSite CMS waar je waarschijnlijk al mee werkt. De module is zeer modern ingericht met mogelijkheden voor online betalen, een gebruiksvriendelijk planbord en uitgebreide statistieken en rapportages. Eventueel kunnen de boekingen gekoppeld worden aan je eigen boekhoudpakket.

Online planbord

Met het gebruiksvriendelijke planbord zie je in één oogopslag de bezetting van al je verhuurobjecten. Je kunt ze direct bewerken, verschuiven en opslaan. Een prachtig hulpmiddel die veel van onze klanten al gebruiken als dé basis van hun bedrijfsvoering.

Kortingen, tarieven en accessoires

Je kunt heel gemakkelijk je verhuurobjecten voorzien van speciale aanbiedingsprijzen en tarieven per periode. Daarnaast kun je aan een object accessoires koppelen die je bezoekers erbij kunnen boeken, zoals linnen, schoonmaak of verzekeringen.

Meer inzicht, minder kosten

Vervang al je systemen en abonnementen door één compleet reserveringssysteem waardoor je honderden euro's kunt besparen! Combineer de boekingsmodule met een website of digitale nieuwsbrief van AddNoise en je kunt eenvoudig en betaalbaar je rendement verhogen.

Meer over boekingssoftware van AddRental →

  • Naadloze integratie in website
  • Van reservering t/m betaling
  • Gebruiksvriendelijk planbord
  • Periode- en tariefstructuur beheren
  • Relatiebeheer (CRM)

  • Uitgebreide rapportages
  • Voor grote en kleine verhuurders
  • Koppeling met eigen boekhoudprogamma's mogelijk
  • Contracten en factureren genereren

Meer weten? Laten we afspreken.


(058) 26 66 026 of info@addnoise.nl