web-monitoring-ok
Camminghaburen

Nieuws platform voor in de regio


Nieuws platform voor in de regio

Nieuwe websites Camminghaburen.
Beleef online de wijk Camminghaburen


(058) 26 66 026

In opdracht van het wijkpanel Camminghaburen zijn wij aan de slag gegaan met het maken van een nieuwe huisstijl en twee websites. Naast de website hebben wij het platform: MijnCamminghaburen.nl ontwikkeld. Organisaties kunnen hiermee hun eigen profiel en nog meer zaken zoals nieuwsberichten op de website publiceren.

AddNoise - Internet & Design
Havingastate 5
8925 AZ Leeuwarden
info@addnoise.nl

KvK nr: 011 22 519
BTW nr: 8186.02.156.B01

Nieuwe huisstijl en website.

We hebben gekozen voor een huisstijl die goed past bij de identiteit van Camminghaburen: jong en verfrissend. Met kleuren en een logo die de wijk Camminghaburen zal onderscheiden van de overige wijken. 

Ook hebben we de nieuwe website ontworpen en gebouwd, natuurlijk volledig responsive en geoptimaliseerd voor alle schermbreedtes. Vanuit het AddSite CMS heeft het wijkpanel zelf de mogelijkheid de website te onderhouden en beheren. Bekijk de website hier.

Op zoek naar een mooie nieuwe website?

Neem dan contact met ons op →

Camminghaburen verbindt organisaties met de bewoners.

Het wijkpanel wilde graag naast een nieuwe website over een platform beschikken waar organisaties zich kunnen aanmelden, met het doel hun eigen profiel te plaatsen op de website.

Via het platform MijnCamminghaburen.nl kunnen organisaties nu dan ook een eigen profiel, nieuwsberichten, een mini-website en nog meer zaken eenvoudig publiceren die bezoekers direct te zien krijgen op de website.

Ook op zoek naar een partner voor online diensten?

Bel ons of kom eens langs in Leeuwarden om te kijken wat wij voor je kunnen betekenen!

Maak een afspraak →

Meer weten? Laten we afspreken.


(058) 26 66 026 of info@addnoise.nl