web-monitoring-ok
Webapp studenten MIWB

Een persoonlijke en duurzame webapp


Een persoonlijke en duurzame webapp

Kostenbesparende webapp
die voedselverspilling voorkomt


Bij goed gebruik van deze webapp kunnen de studenten van het MIWB op Terschelling alleen al in het weekend tot 20% voedselverspilling voorkomen! Dat is niet alleen heel erg duurzaam, maar door de kosten die de keuken daar mee kan besparen verdient deze app zichzelf terug.

Diensten
Grafisch ontwerp
Functioneel ontwerp
Technische realisatie

Een duurzame online oplossing

Studenten kunnen via de webapp opgeven wanneer ze wel of niet komen te eten. Nuttige informatie voor de keuken, waarmee ze voedsverspilling voorkomen en kosten besparen. Na de maaltijd kunnen studenten een cijfer en een review geven. Op een ranglijst wordt bijgehouden welke studenten de app het beste gebruiken, de top 4 van de maand krijgt een 3-gangen diner aangeboden.

Overzichtelijke interface

De keuken van het MIWB kan in een overzichtelijke backend gemakkelijk menu's invoeren, nieuwsitems in de webapp plaatsen en de reviews lezen. Per dag zien ze precies hoeveel studenten er komen eten en wie er een speciaal dieet volgen. Studenten die voor de komende week nog niets hebben ingevuld krijgen automatisch een herinneringsmail. Want meer studenten die de app gebruiken betekent minder voedserverspilling!

Eén app voor alle toestellen

We hebben deze app speciaal vormgegeven voor gebruik op smartphones en er een webapp van gemaakt. Webapps zijn krachtig, omdat ze erg toegankelijk zijn. Elke student met een internetverbinding en een browser kan de webapp benaderen. Het maakt niet uit of je een smartphone, tablet of computer gebruikt. Door de dynamische pagina-overgangen krijg je van ons wel het échte 'app-gevoel'.

Wat is een webapp?

Een webapp onderscheidt zich van een native app door de lagere ontwikkelkosten en het feit dat iemand je app niet eerst hoeft op te zoeken in een App Store, te downloaden en te installeren. Bel ons eens of kom eens langs in Leeuwarden om te kijken of een webapp misschien iets voor jou is!

Maak een afspraak →

Meer weten? Laten we afspreken.


(058) 26 66 026 of info@addnoise.nl