web-monitoring-ok

Taxatiemodule Mijn Agriteam


Taxatiemodule Mijn Agriteam

Maatwerk applicatie voor Agriteam
Voor makelaars en taxateurs.


Samen met makelaars-en taxateursbedrijf Agriteam zijn wij intensief bezig geweest met het ontwikkelen van een op maat gemaakte applicatie waar ze onder meer hun aanbod mee kunnen beheren en nog sneller kwalitatieve taxaties kunnen uitvoeren. Taxateurs kunnen met deze maatwerk applicatie eenvoudig gegevens bijhouden en meten. Tevens hebben taxateurs nu de mogelijkheid automatisch omvangrijke en uniforme taxatierapporten aan te maken. Taxeren sneller en kwalitatiever gemaakt!

Diensten
Taxatierapporten
Eigen bedrijfsomgeving
Online platform

Een duurzame online oplossing

In het werk van een makelaar en taxateur kan soms behoorlijk wat tijd gaan zitten. De wens was er dus om het proces meer te automatiseren, door een online beheeromgeving te creëren van aanbod en taxaties. Taxateurs kunnen ter plekke gemakkelijk via de tablet een taxatie opnemen. En daarnaast ook foto's en notities toevoegen. Na afloop kun je de taxaties inzien en eventueel wijzigen.

Maak een afspraak →

Een overzichtelijke interface

Het begint allemaal bij gestructureerd werken, door alles onder-één-kap te beheren. Dit was tevens een van de wensen van Agriteam, zodat de werknemers overzichtelijk kunnen werken met het systeem. Mijn Agriteam beschikt over een gebruiksvriendelijk menu waar de verschillende functionaliteiten in zijn verwerkt. Bovendien kunnen gebruikers van te voren gegevens invullen nog voordat de taxatie plaatsvindt, zodat je altijd goed voorbereid op pad kunt gaan. 

Eén app voor alle toestellen

Onze klant wilde de mogelijk hebben om tijdens taxaties foto's toe te voegen en noodzakkelijke punten te noteren, die direct zichtbaar zijn in het systeem. De taxateur kunnen na afloop een conceptrapport aanmaken en gebruik maken van een gegenereerd Excel werkblad met een gecorrigeerde vervangingsberekening.

Achteraf kan er op kantoor de juiste foto's voor de rapportage worden uitgezocht, en de benodigde informatie nog worden aangevuld. De applicatie genereert automatisch een EVS (European Valuation Standards) taxtatierapport, welke uiteindelijk opgeleverd wordt aan de opdrachtgever.

Vooralsnog wordt het rapport definitief gemaakt door een ondertekening.

Geïnteresseerd in een soortgelijke oplossing ?

Wij gaan dan direct samen met je aan de slag bij het ontwikkelen, waardoor gelijk je diensten en producten bij je bezoekers worden gebracht. Bel ons of kom eens langs in Leeuwarden om te kijken wat wij voor je kunnen betekenen!

Maak een afspraak →

Meer weten? Laten we afspreken.


(058) 26 66 026 of info@addnoise.nl