web-monitoring-ok

Yachtcharter De Schiffart


Yachtcharter De Schiffart

Online make-over De Schiffart Yachtcharter
Platform voor varen & bootverhuur


In opdracht van bootverhuur bedrijf De Schiffart Yachtcharter is de website in een compleet nieuw jasje gestopt. Het doel: de beleving die bezoekers ervaren op de nieuwe website ten opzichte van de oude website bevorderen. Tijdens dit proces is er zoekmachine optimalisatie toegepast op de content van de website. De wens van De Schiffart Yachtcharter was op de lange termijn hoog scoren in de zoekmachines, met name die van Google. Daarnaast is er aandacht besteed aan de "look and feel" van de website.

Diensten
Internet marketing
Zoekmachine marketing
Online platform

Klaargestoomd voor zoekmachines

Tijdens het voorproces, is er gekeken naar hoe de huidige website scoort in de zoekmachines. Vervolgens werden de volgende zaken geanalyseerd: Wat is de huidige vindbaarheid en wat kan er gedaan worden om dit te verbeteren? Hieruit is een uitgebreide SEO-analyse ontstaan die als basis diende voor het ontwikkelen van nieuwe en verbeterde content op de gloednieuwe website. Het analyseren van de sites heeft relevante zoektermen opgeleverd die gebruikt konden gaan worden in de nieuwe Nederlandse, Duitse én Engelse site. 

Frisse manier van boten huren.

In samenwerking met De Schiffart Yachtcharter is er een vernieuwde manier van vaarvakanties boeken ontwikkeld. De eerste stap was het achterhalen van wat goed functioneert en aantrekkelijk is voor de bezoekers. Door de vele technische ontwikkelingen van de afgelopen tijd was het voor De Schiffart zaak om online letterlijk het roer om te gooien. Iets dat klant direct aanspreekt, die ze als thuis laat voelen en conversies zal verhogen. De nieuwe website geeft bezoekers nu meer de "feeling" op het water te zijn. Een sfeerimpressie die ze gelijk mee neemt op een reis door de website, van de landingspagina tot aan het boeken van de boten. . 

Optimaal bijgewerkt.

Nog sneller zoeken en boeken door enkele klikken op je muis. Dat was bovendien een van de wensen van De Schiffart Yachtcharter. Dit realiseren wij door het optimaliseren van design, structuur en de workflow.  Bezoekers krijgen ook de mogelijkheid meerdere zaken tegelijk te boeken.

Voor het nog beter profileren van Schiffart Yachtcharter op de website zelf zijn er koppelingen gemaakt met Google reviews, tevens is er een eigen reviewmodule ontwikkeld. Betrouwbaarheid en klasse uitstralen naar de buitenwereld. 

Geïnteresseerd in een soortgelijke oplossing ?

Wij gaan dan direct samen met je aan de slag bij het ontwikkelen, waardoor gelijk je diensten en producten bij je bezoekers worden gebracht. Bel ons of kom eens langs in Leeuwarden om te kijken wat wij voor je kunnen betekenen!

Maak een afspraak →

Meer weten? Laten we afspreken.


(058) 26 66 026 of info@addnoise.nl