web-monitoring-ok
Assesmentsysteem MSTC

Applicatie voor docenten én studenten


Applicatie voor docenten én studenten

Uitgebreid assesmentsysteem
Met webapp om resultaten te bekijken


In het Maritiem Simulator Training Centrum op Terschelling worden regelmatig assesments afgenomen. De kennis van studenten over de hele wereld wordt getoetst door docenten die hiervoor gebruik maken van een uitgebreid assesmentsysteem dat wij hebben ontwikkeld. Studenten krijgen notificaties van hun resultaten en kunnen de beoordelingen en certificaten in een persoonlijke webapp bekijken.

Diensten
Grafisch ontwerp
Interface ontwerp
Technische realisatie

Nieuwe en moderne interface voor docenten

Het assesmentsysteem hebben we in een nieuwe en moderne interface gegoten, waarbij de nadruk ligt op gebruiksvriendelijkheid en veiligheid. Met slimme zoekfuncties en sorteeropties hebben docenten en instructeurs de gegevens van hun studenten en trainingen sneller inzichtelijk. Als een training is afgelopen kan de docent eenvoudig certificaten genereren en studenten een verzoek mailen om een evaluatie in te vullen.

Webapp voor studenten/scholieren

Voor de studenten van het MSTC hebben we een webapp gemaakt die geoptimaliseerd is voor weergave op mobiele telefoons. Via de webapp krijgt de scholier zijn resultaten en beoordelingen inzichtelijk en kan hij zien hoe er gescoord is ten opzichte van andere studenten en teams. Ook zijn de behaalde certificaten voor de student inzichtelijk in de webapp. Met dynamische pagina-overgangen zorgen we ervoor dat de student het echte 'app-gevoel' krijgt!

Veilig en versleuteld

Naast de noodzakelijke beveiligde verbinding hebben we extra maatregelen getroffen voor het veilig en versleuteld verzenden van gegevens en formulieren. Met een gedegen authenticatiesysteem, gebruikersrollen en installatie op een Virtual Private Server (VPS) waarborgen we de veiligheid van de gegevens van de scholen en studenten.

Wat is een webapp?

Een webapp is eigenlijk een website speciaal voor gebruik op smartphones. Omdat het met dezelfde techniek als een website gemaakt kan worden zijn de ontwikkelkosten een stuk lager dan wanneer je een echte native app maakt die je moet programmeren in de taal van het toestel. Daarnaast is een webapp gemakkelijk te updaten en heel erg toegankelijk omdat iedereen met een internetverbinding en een browser hem kan benaderen. Bel ons of kom eens langs in Leeuwarden om te kijken of een webapp misschien iets voor jou is!

Maak een afspraak →

Meer weten? Laten we afspreken.


(058) 26 66 026 of info@addnoise.nl

Laatste nieuws


Work in progress