web-monitoring-ok
NHL Hogeschool Leeuwarden

Digitale 'Know How' magazines


Digitale 'Know How' magazines

NHL Hogeschool
Digitale 'Know How' magazines


In opdracht van de NHL Hogeschool hebben we een oplossing gerealiseerd voor het digitaliseren van hun Know How Magazines. Het resultaat is een platform waarmee ze zelf gemakkelijk digitale magazines kunnen vullen en publiceren. Deze interactieve magazines zijn geoptimaliseerd voor tablets, maar ook zeer goed toegankelijk op dekstops en moderne smartphones.

Diensten
Digitaal magazine
AddSite CMS
Technische realisatie

Digitaal magazine

Interactief en uitnodigend

De digitale magazines van de NHL Hogeschool springen eruit door hun herkenbare huisstijl, subtiele animaties en hoge mate van interactiviteit. Het is een geweldige digitale ervaring met video's, polls en andere interactieve elementen die de bezoeker écht uitnodigen om te lezen.

AddSite CMS

Gemakkelijk vullen en publiceren

Met ons AddSite CMS kunnen de redacteuren gemakkelijk slides aanmaken en content verdelen over tabjes en overlays. Elk onderdeel kunnen ze opmaken met voorgedefinieerde lettertypes en huisstijlkleuren. De social sharebuttons en doorlinks zorgen voor meer bezoekers op zowel de magazines als de eigen website.

Technische realisatie

Toegankelijk en meetbaar

De Know How magazines zijn zo gebouwd dat ze altijd leesbaar zijn op elk apparaat en in elke browser. Door een naadloze koppeling met Google Analytics kan men precies zien welke hoofdstukken, overlays en slides het best gelezen worden.

Deel NHL Know How magazines

Meer weten? Laten we afspreken.


(058) 26 66 026 of info@addnoise.nl