web-monitoring-ok
Univé Digitale Magazines

UNIVÉ ONLINE LIFESTYLE MAGAZINE


UNIVÉ ONLINE LIFESTYLE MAGAZINE

Univé Online lifestyle magazine


In opdracht van Sprog strategie + communicatie en i.s.m. DAYLEE Digital Marketing hebben we een digitaal tablet magazine voor Univé Verzekeringen gerealiseerd. Het magazine is geoptimaliseerd voor tablets, maar ook perfect te lezen op desktops, laptops en moderne mobiele telefoons. Met ons AddSite CMS kunnen de verschillende edities gemakkelijk gevuld en gepubliceerd worden.

Diensten
Digitaal magazine
AddSite CMS
Technische realisatie

Digitaal magazine

Een heuse interactieve ervaring

Het digitale magazine van Univé is niet zomaar een bladerbare PDF, maar een heuse interactieve ervaring. Op je touch devices navigeer je met intuïtieve vingergebaren tussen artikelen, overlays, video's en foto's.

AddSite CMS

Gemakkelijk vullen en publiceren

Ons AddSite CMS is speciaal ingericht voor de redacteurs van de digitale magazines van Univé. Zo kunnen ze gemakkelijk een editie inrichten, vullen en publiceren. Elke editie wordt op een VPS geïnstalleerd om grote bezoekersstromen op te vangen.

Technische realisatie

Toegankelijk en meetbaar

Wij hebben het magazine zo gebouwd dat deze altijd leesbaar is op elk apparaat en in elke browser. Met Google Analytics en Google Tag Manager kan men alle interactie meten en analyseren.

Samenwerking

Een teamprestatie

Met veel plezier hebben we aan dit project samengewerkt met onze partners Sprog strategie + communicatie en DAYLEE Digital Marketing.

Deel Unive Magazine

Meer weten? Laten we afspreken.


(058) 26 66 026 of info@addnoise.nl