web-monitoring-ok
MrMovie App

Filmladders van alle Nederlandse bioscopen


Filmladders van alle Nederlandse bioscopen

MrMovie App
Weten wat er draait, waar dan ook


De MrMovie app toont je de meest actuele filmladders van alle Nederlandse bioscopen. In opdracht van Tera.nl hebben we deze app ontwikkeld waarmee je door slim gebruik van GPS direct kunt zien welke films er bij jou in de buurt draaien. De app is beschikbaar in de App Store en via Google Play. Voor promotie van de app ontwikkelden we een landingspagina, krachtige huisstijl en herkenbare posters, flyers, banners en advertenties.

Diensten
App design
App development
Huisstijl
Drukwerk
Landingspagina

App design

Grafische en interactieve vormgeving

AddNoise is verantwoordelijk voor zowel het interactieve als grafische ontwerp van deze handige app. Van de eerste mockup tot en met het uiteindelijke ontwerp. Het icoon, het startscherm, de intuïtieve navigatie... alles is tot in detail uitgewerkt.

App development

Handig gebruik maken van telefoon functies

Via GPS worden direct de dichtstbijzijnde bioscopen getoond en met ingebouwde share opties is elke film meteen te delen via twitter, facebook en whatsapp. Bij deelnemende bioscopen kun je zelfs direct online kaartjes reserveren.

Functionaliteiten

MrMovie laat alles zien

Naast de speeltijden van de films bij jou in de buurt kun je ook direct je favoriete film of acteur opzoeken. Bekijk per film uitgebreide filminformatie, de filmposter en de filmtrailer. Iedere film is voorzien van de kijkwijzer beoordeling en ratings van IMDB en Rotten Tomatoes.

Huisstijl en drukwerk

Een herkenbare identiteit

Met een krachtig logo hebben we MrMovie een duidelijke identiteit gegeven die we doorvoeren in alle uitingen. De visitekaartjes, flyers, posters, banners en advertenties van MrMovie zijn altijd herkenbaar en met een uniforme uitstraling opgemaakt.

Landingspagina

Direct de app downloaden

Om bezoekers te activeren om de app te downloaden hebben we een one page website voor de MrMovie app gemaakt. Iedereen die met Google naar de MrMovie app zoekt komt op deze pagina terecht waar je direct de app kunt downloaden in de App Store of Google Play.

Deel MrMovie

Meer weten? Laten we afspreken.


(058) 26 66 026 of info@addnoise.nl

Laatste nieuws


Work in progress