web-monitoring-ok
Hiswa vakantievaren.nl

Portal online bootverhuur


Portal online bootverhuur

Vakantievaren portal
Online bootverhuur


(058) 26 66 026

Vakantievaren is de officiële HISWA portal voor bootverhuur. Op de website vind je alle aangesloten bootverhuurders en hun vloot. Van alle boten kun je de beschikbaarheid bekijken en met onze verhuurmodule kun je ze direct online boeken.

AddNoise - Internet & Design
Havingastate 5
8925 AZ Leeuwarden
info@addnoise.nl

KvK nr: 011 22 519
BTW nr: 8186.02.156.B01

Website

Eén portal voor verhuurders en hun boten

Op de site vind je naast alle verhuurders en hun vloot ook nuttige info zoals vaargebieden en brugtijden. Met ons AddSite CMS en verhuurmodule is de site gemakkelijk te onderhouden door zowel de redacteur van Vakantievaren als de deelnemende verhuurders.

Online boeken

Volledig geïntegreerd boekingssyteem

Dankzij onze verhuurmodule kunnen bezoekers verschillende boten voor verschillende periodes in één keer boeken en desgewenst direct online betalen. Bij elke boot kunnen ze accessoires zoals linnen, schoonmaak en verzekeringen bijbestellen.

Verhuurders

Online software voor verhuurders

Elke verhuuder kan zelf zijn eigen vloot op de portal plaatsen en heeft toegang tot een gebruiksvriendelijk planbord en uitgebreide statistieken en rapportages. De vloot kan eenvoudig geplaatst worden op hun eigen website en boekingen kunnen gekoppeld worden aan hun eigen boekhoudprogramma.

Deel Vakantievaren

Meer weten? Laten we afspreken.


(058) 26 66 026 of info@addnoise.nl