web-monitoring-ok
Hiswa vakantievaren.nl

Portal online bootverhuur


Portal online bootverhuur

Vakantievaren portal
Online bootverhuur


Vakantievaren is de officiële HISWA portal voor bootverhuur. Op de website vind je alle aangesloten bootverhuurders en hun vloot. Van alle boten kun je de beschikbaarheid bekijken en met onze verhuurmodule kun je ze direct online boeken. Voor de mobiele gebruikers hebben we een speciale webapp gemaakt waarmee je snel boten in de buurt kunt zoeken en boeken.

Diensten
Website
Webapp
Online boeken
Webdesign

Website

Eén portal voor verhuurders en hun boten

Op de site vind je naast alle verhuurders en hun vloot ook nuttige info zoals vaargebieden en brugtijden. Met ons AddSite CMS en verhuurmodule is de site gemakkelijk te onderhouden door zowel de redacteur van Vakantievaren als de deelnemende verhuurders.

Online boeken

Volledig geïntegreerd boekingssyteem

Dankzij onze verhuurmodule kunnen bezoekers verschillende boten voor verschillende periodes in één keer boeken en desgewenst direct online betalen. Bij elke boot kunnen ze accessoires zoals linnen, schoonmaak en verzekeringen bijbestellen.

Verhuurders

Online software voor verhuurders

Elke verhuuder kan zelf zijn eigen vloot op de portal plaatsen en heeft toegang tot een gebruiksvriendelijk planbord en uitgebreide statistieken en rapportages. De vloot kan eenvoudig geplaatst worden op hun eigen website en boekingen kunnen gekoppeld worden aan hun eigen boekhoudprogramma.

Webapp

Handig gebruik van telefoonfuncties

Voor smartphone gebruikers is een speciale mobiele website gemaakt die gebruik maakt van handige telefoonfuncties.  Zo kun je met GPS direct beschikbare boten in de buurt tonen. Deze webapp is goed vindbaar met Google en geeft je het het echte 'app-gevoel'.

Deel Vakantievaren

Meer weten? Laten we afspreken.


(058) 26 66 026 of info@addnoise.nl

Laatste nieuws


Work in progress