web-monitoring-ok
Holland Sail

Kom, kijk en ervaar


Kom, kijk en ervaar

Holland Sail
Kom, kijk en ervaar


Holland Sail is een boekingskantoor voor traditionele schepen met een modern comfort. Wij hebben voor hen een compleet online pakket gemaakt. Een responsive website die ze ook kunnen inzetten voor hun schippers, een website waar je online een hut kunt reserveren en een digitale nieuwsbrief om hun marketing campagnes kracht bij te zetten. Met de verhuurmodule beheren ze hun vloot met bijbehorende tarieven, bezetting en boekingen.

Diensten
Responsive webdesign
Website
Online boeken
Verhuurmodule
Nieuwsbrief

Website

Responsive en conversiegericht

De site van Holland Sail is vormgegeven met het oog op sfeer en conversie en is zo gebouwd dat deze optimaal wordt weergegeven op desktop, tablet en telefoons. Van alle zeilschepen kan een bezoeker snel beschikbaarheid en prijzen inzien en een offerte aanvragen.

Webapp

Geoptimaliseerd voor mobiel

Het ontwerp en de content van de mobiele website van Holland Sail is speciaal afgestemd op mobile devices. Met dynamische pagina overgangen, subtiele animaties en een mooi icoon voor op je beginscherm lijkt deze mobiele website ineens een echte app!

Verhuurmodule

Op maat ingericht

We hebben ons AddSite CMS en verhuurmodule speciaal voor Holland Sail ingericht. Hiermee kunnen ze gemakkelijk hun schepen tonen op de website en tarieven invoeren. Met het gebruiksvriendelijke planbord zien ze in één oogopslag de bezetting van alle schepen.

Boekingen

Van offerte tot contract

Met onze verhuurmodule heeft Holland Sail niet alleen toegang tot uitgebreide statistieken en rapportages, maar kunnen ze ook snel offertes en contracten voor hun klanten opstellen. Volledig in hun huisstijl en online te versturen!

Nieuwsbrief

E-mail campagnes

Met een digitale nieuwsbrief houdt Holland Sail hun aanbiedingen en last minutes onder de aandacht. Met AddCampaign kunnen ze makkelijk een mailing voor de Nederlandse of Duitse markt aanmaken, verzenden en analyseren.

Schepensites

Vaste indeling, eigen opmaak

De templates van de responsive website worden door Holland Sail breed ingezet. Elke schipper heeft zijn eigen website die ze zelf kunnen onderhouden. Bepaalde inhoud zoals tarieven, beschikbaarheid en specificaties van het schip wordt rechtstreeks van de Holland Sail website opgehaald.

Sailing2gether

Online een hut boeken

Sailing2gether is een initiatief van Holland Sail en biedt individuele meezeilreizen aan. Op de website kun je het aanbod van reizen bekijken en filteren op reisduur, periode en thema. Bezoekers kunnen online hun hut reserveren en afrekenen.

Klantervaringen

Beoordeel je reis

Bezoekers kunnen op elke website van een schip hun reis een cijfer en een review geven. Elke ervaring kan voorzien worden van foto's, video en een toelichting. Alle ervaringen worden verzameld en weergegeven op de overkoepelende Holland Sail website.

Deel Holland Sail

Meer weten? Laten we afspreken.


(058) 26 66 026 of info@addnoise.nl