web-monitoring-ok
Verno Materieelverhuur

Uw partner voor machineverhuur


Uw partner voor machineverhuur

Verno
Professioneel materieelverhuur


Verno is al ruim 40 jaar de betrouwbare partner voor machineverhuur en het huren van alle benodigde bouw- en evenementenmaterieel in Noord-Nederland. Met de online producten van AddNoise zijn ze klaar voor de toekomst. We hebben het ontwerp en de realisatie van een aantal online producten op ons genomen. De website en nieuwsbrief vormen een sterk geheel in combinatie met de maatwerk koppeling die we voor hun webshop hebben gemaakt.

Diensten
Website
Webshop
Nieuwsbrief
Maatwerk

Webshop

Online huren en kopen

Het totale aanbod van producten vind je in de webshop van Verno. Bij de verhuurproducten kun je per product verhuurperiodes opgeven en op je bestellijst plaatsen. De bestellingen worden direct naar de betreffende vestiging gestuurd.

Maatwerk

Synchronisatie van producten

Door middel van een maatwerk koppeling wordt de webshop automatisch gevuld met producten, afbeeldingen en specificaties uit hun eigen database. Met letterlijk één druk op de knop synchroniseert Verno zelf alle producten uit hun database met de webshop, dat scheelt een hoop werk.

Nieuwsbrief

Slimme e-mail marketing

De nieuwsbrief van Verno wordt volop ingezet voor e-mail campagnes. Grote groepen klanten worden op de hoogte gehouden van nieuws, updates en aanbiedingen. Met AddSite was het verzenden en analyseren van nieuwsbrieven nog nooit zo gemakkelijk.

Deel Verno

Meer weten? Laten we afspreken.


(058) 26 66 026 of info@addnoise.nl