web-monitoring-ok
Fastfender

Stootkussens vast in een handomdraai


Stootkussens vast in een handomdraai

Fastfender
Stootkussens vast in een handomdraai


(058) 26 66 026

Met de Fastfender kan iedereen eenvoudig en snel in een handomdraai een stootwil ophangen en vastzetten aan een zeereling of een handgreep van een boot. Van begin af aan zijn we nauw betrokken geweest bij het maken van de huisstijl, website, webshop en het bijbehorende promotiemateriaal zoals brochures en presentatiewanden. Bekijk de website

AddNoise - Internet & Design
Havingastate 5
8925 AZ Leeuwarden
info@addnoise.nl

KvK nr: 011 22 519
BTW nr: 8186.02.156.B01

Online

Website en webshop

De vormgeving van de Fastfender website is geprezen door verscheidene webdesign galleries. Op de website vind je de totale productlijn en een overzicht van alle dealers op de kaart. De Engelse website is voorzien van een webshop waarmee je online fastfenders kunt bestellen en afrekenen. Onlangs hebben we ook een Nederlanse Fastfender webshop, Duitse Fastfender webshop en Engelse Fastfender webshop gelanceerd.

Huisstijl en verpakking

Een unieke en herkenbare stijl

Voor Fastfender hebben we een logo en een huisstijl gemaakt die precies bij het product passen. De stijl wordt consistent toegepast in het briefpapier, enveloppen, visitekaartjes en alle verpakkingen.

Promotiemateriaal

Een complete bedrijfspresentatie

We hebben door de jaren heen al verschillende beursstands, brochures, flyers en ander promotiemateriaal voor Fastfender gemaakt. Onze ontwerpen zorgen ervoor dat Fastfender gegarandeerd zal opvallen op de internationale markt.

Deel Fastfender

Meer weten? Laten we afspreken.


(058) 26 66 026 of info@addnoise.nl