web-monitoring-ok
Verzekeringen verlengen in een handomdraai

Verlengingsmodule Kingpolis


Verlengingsmodule Kingpolis

Persoonlijke aanbiedingen
verlengen van je fietsverzekering


Voor de fietsverzekeraar Kingpolis hebben wij een verlengingsmodule ontwikkeld. Hiermee kan Kingpolis gericht persoonlijke aanbiedingen per e-mail versturen naar hun klanten.

Diensten
Grafisch ontwerp
Functioneel ontwerp
Technische realisatie

Landingspagina met persoonlijke aanbieding

Kingpolis kan op een eenvoudige manier een mooie landingspagina opmaken met tekst, beeld en een persoonlijke aanbieding voor de klant. De e-mail die naar de klant wordt verzonden wordt opgemaakt met onze krachtige mailingmodule AddCampaign

Eenvoudig je verzekering verlengen en online betalen

De klant kan via de landingspagina het aanbod bekijken en deze gelijk afsluiten. Betaling gaat gemakkelijk via iDeal. De verzekering wordt daarna gelijk afgesloten en de gegevens worden direct bijgewerkt in de bestaande verzekeringssoftware. Een eventuele adreswijziging kan gelijk doorgegeven worden.

Realtime statistieken en conversie

Kingpolis heeft toegang tot zeer uitgebreide realtime statistieken, waarmee zij de voortgang en de conversie kunnen monitoren en latere campagnes kunnen afstemmen op het gebruik.

Naar klanten die nog niet verlengd hebben, of het aanbod nog niet hebben afgeslagen kan gemakkelijk een herrinneringsmail worden gestuurd.

Meer weten? Laten we afspreken.


(058) 26 66 026 of info@addnoise.nl