web-monitoring-ok
Fosfaatrechtenaanbod.nl

Online platform om in fosfaatrechten te handelen


Online platform om in fosfaatrechten te handelen

Online marktplaats
Om fosfaatrechten te (ver)kopen


Fosfaatrechtenaanbod.nl is dé online marktplaats om gemakkelijk fosfaatrechten te kopen en verkopen zonder tussenkomst van een andere partij. Kopers en verkopers kunnen zich gratis aanmelden, advertenties plaatsen en bieden.

Diensten
Grafisch/functioneel ontwerp
Technische realisatie
Google Ads campagnes

Gemakkelijk handelen op elk toestel

Wij hebben een website en platform gemaakt waar kopers en verkopers gemakkelijk op alle toestellen kunnen handelen in fosfaatrechten. Na het registreren kun je direct advertenties en biedingen plaatsen. Bij elk bod ontvang je een notificatiemail en kun je met 1 druk op de knop het bod accepteren of een tegenbod doen.

Overzichtelijke interface front- en backend

Naast de interface voor kopers en verkopers is er een complete backend ontwikkeld waarmee de beheerders van dit platform alle accounts, overeenkomsten en biedingen kunnen beheren. De hele applicatie is ingericht op een VPS in de cloud voor optimale prestaties en veiligheid.

Google Ads campagne

Omdat een platform niks is zonder actieve gebruikers hebben we een Google Ads campagne met diverse advertenties ingericht. Tegen vrij lage kosten heeft deze campagne enorm veel rendement opgeleverd: inmiddels zijn er honderden geregistreerde gebruikers die gebruik maken van dit platform!

Ook een online marktplaats laten maken?

Wij hebben jaren ervaring met het ontwikkelen van online applicaties, prachtig vormgegeven interfaces en online campagnes. Hierbij verliezen we het gebruiksgemak, veiligheid en performance nooit uit het oog. Bel ons of kom eens langs in Leeuwarden om te kijken of een dergelijk online platform misschien iets voor jou is!

Maak een afspraak →

Meer weten? Laten we afspreken.


(058) 26 66 026 of info@addnoise.nl