HISWA

Watersport platform

Eenvoudig verhuren en verkopen
Op elk toestel denkbaar.


(058) 26 66 026

Wij van AddNoise hebben in opdracht van de HISWA de oude website die alleen voor leden bedoeld was, omgetoverd tot online watersportplatform waarbij de HISWA bedrijven en liefhebbers van watersport centraal staan en terecht kunnen voor allerlei zaken, zoals het verhuren en verkopen van boten. Met meer dan 700 boten te huur en 3000 te koop, hebben wij samen ervoor gezorgd dat via het platform bedrijven eenvoudig boten kunnen verhuren en verkopen aan particulieren. Functioneel design waarbij er binnen enkele klikken door de bezoeker de gewenste watersport bedrijf of producten en diensten kunnen worden gevonden.

AddNoise - Internet & Design
Havingastate 5
8925 AZ Leeuwarden
info@addnoise.nl

KvK nr: 011 22 519
BTW nr: 8186.02.156.B01

Verhuren & verkopen simpel gemaakt.

Leden van de HISWA kunnen individueel hun eigen bedrijfspagina opzetten en uitgebreid aanpassen. Overzichtelijk en simpel, zodat leden efficiënt hun diensten en producten onder de aandacht kunnen brengen. Gebruikers kunnen zich dan inlezen en indien nodig contact opnemen met het bedrijf. Door elk bedrijf dat een profiel creëert, krijgt het platform automatisch invulling, bij ons onder de term “user generated content.” 

Bezoekers hebben tevens de mogelijkheid per periode te zien welke boten nog te huur zijn of welke evenementen in de buurt worden gehouden!

 

Wij helpen bedrijven met het vinden van toekomstige werknemers.

Daarnaast hebben wij in wens van de HISWA de functie ontwikkeld gemakkelijk vacatures te plaatsen en te vinden, waardoor potentieel toekomstige medewerkers direct kunnen solliciteren op desbetreffende vacature. De functie beschikt over verschillende filters en zijn makkelijk deelbaar via onder andere sociale media.  Zo kunnen bedrijven direct bezig met het vinden van potentiële kandidaten!

Mijn HISWA

Voor de 2400 aangesloten leden moest er op het online watersport platform de oplossing ontwikkeld worden waar leden hun eigen bedrijfspagina uitgebreid kunnen bewerken en beheren. Hiervoor is in samenwerking de omgeving mijnhiswa.nl ontwikkeld, waar het leden makkelijk wordt gemaakt zichzelf te promoten, hun producten en diensten aan te bieden via het platform. Denk daarbij aan het toevoegen van nieuwe en/of tweede hands schepen. Ten slotte maakt mijn HISWA het mogelijk voor de leden vacatures, nieuws-en agenda items te plaatsen. Overzichtelijk en alles in één. 

Geïnteresseerd in een soortgelijke oplossing ?

Wij gaan dan direct samen met je aan de slag bij het ontwikkelen, waardoor gelijk je diensten en producten bij je bezoekers worden gebracht. Bel ons of kom eens langs in Leeuwarden om te kijken wat wij voor je kunnen betekenen!

Maak een afspraak →

Meer weten? Laten we afspreken.


(058) 26 66 026 of info@addnoise.nl

Laatste nieuws


Work in progress