web-monitoring-ok
Zorggroep Alliade

Digitale 'KwaliTijd' magazines


Digitale 'KwaliTijd' magazines

Volledig responsive magazines
Voor desktop, tablet en mobiel


In opdracht van Alliade hebben we verschillende digitale magazines gerealiseerd. De magazines zijn goed te lezen op alle toestellen: desktops, tablets en mobiele telefoons. Alliade kan met ons AddSite CMS zelf gemakkelijk de magazines vullen met content en nieuwe edities publiceren.

Diensten
Volledig responsive
Voor alle devices

Voor elk toestel en alle browsers

De digitale magazines van Alliade zijn een heuse interactieve ervaring. Op je touch devices navigeer je met intuïtieve vingergebaren tussen artikelen, overlays en foto's.  Wij hebben de magazines zo gebouwd dat ze altijd goed leesbaar zijn op elk apparaat en in elke browser. Of de lezer een mobiel, tablet, laptop of 27 inch scherm gebruikt, het magazine zal er altijd optimaal uitzien!

Gemakkelijk nieuwe magazine publiceren

Onder de naam 'KwaliTijd' zijn er inmiddels magazines gepubliceerd voor Meriant, Talant, Reik en Alliade. Het vullen en publiceren van een nieuwe uitgave doet de redactie van Alliade zelf met ons zeer gebruiksvriendelijke AddSite CMS. Voor het gemak van de redactie hebben we het CMS op maat ingericht. Inloggen, content plaatsen en publiceren! Met Google Analytics kan alle interactie gemeten en geanalyseerd worden.

Is een digitaal magazine iets voor jou?

Presenteer ook je jaarverslag, personeelsmagazine of brochure online! Schotel je bezoekers ook een geweldige digitale ervaring voor met video's, slideshows, polls en andere interactieve elementen. Bel ons of kom eens langs in Leeuwarden om te kijken wat wij voor je kunnen betekenen!

Maak een afspraak →

Meer weten? Laten we afspreken.


(058) 26 66 026 of info@addnoise.nl