web-monitoring-ok
Online Decaan NHL Hogeschool

Een website die al je vragen beantwoordt


Een website die al je vragen beantwoordt

Een online kennisbank
met realtime zoekfunctie


In samenwerking met de NHL hebben we voor hun studenten de Online Decaan gemaakt. Heb je een vraag aan een decaan? Kijk eerst eens of je via dit platform je vraag beantwoord kan krijgen! De Online Decaan staat boordevol informatie over opleidingsinhoudelijke vragen maar bijvoorbeeld ook informatie over zaken als stufi en concentratietips.

Diensten
Responsive website
Realtime zoekfunctie
Uitgebreide kennisbank
Technische realisatie

Slimme zoekfunctie voor studenten

Als een student een vraag heeft kan hij deze stellen aan de online decaan. Onze slimme zoekfunctie toont realtime zoekresultaten. Door gebruik te maken van handige tags worden automatisch bij elk antwoord verwante categorieën getoond.

Kennisbank met feedback en statistieken

Studenten kunnen bij elk antwoord aangeven of hiermee hun vraag wel of niet beantwoord is en online feedback geven aan de decanen.
De zoekfunctie houdt bij waar het meest op gezocht wordt en toont deze categorieën op de homepage.

Online interface voor decanen

In een overzichtelijke interface kunnen decanen alle vragen en antwoorden invoeren. In een dashboard kunnen ze zien welke zoekwoorden het meest gebruikt worden. Aan de hand van de gegeven feedback kunnen ze de kennisbank met vragen en antwoorden steeds uitbreiden en aanvullen.

Wat is een kennisbank?

Een kennisbank is een toegankelijke database waarin veel kennis wordt opgeslagen over een bepaald onderwerp. In het geval van de Online Decaan betreft het opslag en beheer van vragen en antwoorden voor studenten. Wil je ook dat je bezoekers vinden wat ze zoeken? Denk dan eens na over het inzetten van een kennisbank! Naast het bedienen van je bezoekers is een kennisbank ook heel erg interessant voor zoekmachines zoals Google.

Maak een afspraak →

Meer weten? Laten we afspreken.


(058) 26 66 026 of info@addnoise.nl