web-monitoring-ok
Kroon Vleeswaren

Smakelijk broodbeleg voor jong en oud


Smakelijk broodbeleg voor jong en oud

Kroon Vleeswaren
Broodbeleg voor jong en oud


In de Nederlandse supermarkten zijn de producten van Kroon Vleeswaren niet meer weg te denken. Wij hebben voor Kroon Vleeswaren een responsive website ontworpen en gerealiseerd. De labels die aan een Kroon Leverworst zitten kun je via de website gebruiken om goedkoop luisterboeken, wedstrijdshirts en andere artikelen te bestellen.

Diensten
Website
Webshop
Webdesign
Responsive

Website

Een smaakvol ontwerp

AddNoise heeft het webdesign en de technische realisatie van de website verzorgd. Het resultaat is een prachtige website compleet in de stijl van Kroon Vleeswaren. Het AddSite CMS is zo ingericht dat ze gemakkelijk producten, aanbiedingen en acties kunnen plaatsen.

Label actie

Online artikelen bestellen

Aan iedere Kroon Leverworst bevestigd vind je een spaarlabel. Tegen inlevering van deze labels kun je tot 50% korting krijgen op luisterboeken, wedstrijdballen en andere artikelen. Via de website kun je deze artikelen online bestellen.

Responsive

Webdesign op maat

Met het responsive webdesign zorgen we ervoor dat de website toegankelijk is voor iedereen. Eén website voor desktop, tablet en telefoon zodat je op elk apparaat de website kunt bekijken en artikelen op je bestellijst kunt plaatsen.

Deel Kroon Vleeswaren

Meer weten? Laten we afspreken.


(058) 26 66 026 of info@addnoise.nl

Laatste nieuws


Work in progress