NieuwNieuw

Dé online aanbieder van herenmode


Dé online aanbieder van herenmode

NieuwNieuw
Online herenmode van topmerken


Voor onze klant NieuwNieuw hebben we een prachtige nieuwe webshop gemaakt. Met een nieuw design, nieuwe techniek en de juiste e-commerce tools van ons AddSite CMS kan men er maximaal rendement mee behalen. Want we weten dat een succesvolle webshop meer is dan alleen het inrichten van de etalage.

Diensten
Webshop
Nieuwsbrief
E-mail marketing

Optimaal shoppen

Op elk apparaat

Met razendsnelle filters en handige preview functies is het een feestje om de door te producten te bladeren. Omdat de hele webshop is ingericht voor optimaal gebruik op desktop, tablet en mobiel maakt het niet uit wat voor apparaat je gebruikt.

Webshop beheren

Met ons AddSite CMS

Met speels gemak kan NieuwNieuw producten aanmaken en etaleren in de shop. Met ons AddSite CMS maak je een product aan, stel je de maten en kleuren in en plaats je hem in je webwinkel. In dezelfde omgeving kan NieuwNieuw alle orders en klanten ook beheren.

Acties en aanbiedingen

Activeer je bezoekers

NieuwNieuw kan eenvoudig producten of hele productgroepen voor een bepaalde periode in de aanbieding doen. Ze kunnen een bedrag, percentage of gratis verzendkosten instellen en hier een start- en einddatum aan koppelen.

Online betalen

Klikken en afrekenen

Bezoekers kunnen hun bestelling direct online betalen met onder andere iDeal of creditcard. Dit alles gebeurt in een heldere bestelprocedure en met een beveiligde verbinding, dat vinden we wel zo gebruiksvriendelijk.

Nieuwsbrief

Slimme e-mail marketing

De nieuwsbrief van NieuwNieuw wordt zeer regelmatig ingezet om klanten te attenderen op speciale acties en aanbiedingen. Met onze krachtige AddCampaign module kan men nieuwsbrieven verzenden, relaties beheren en rapportages bekijken.

Deel NieuwNieuw

Meer weten? Laten we afspreken.


(058) 26 66 026 of info@addnoise.nl

Laatste nieuws


Work in progress